Payday Loans
Tárnok Zsanett Dr. vezető pszichológus, klinikai szakpszichológus, neuropszichológus, Tourette Szakambulancia egyik alapítója és munkatársa
Elérhetőségeink
Telefon:
06-1-392-1400

Információ:
Tárnok Zsanett vagyok, pszichológus diplomámat Szegeden szereztem 2001-ben, majd Budapesten a Semmelweis Egyetemen szakvizsgáztam Gyermek- és Ifjúságpszichológiai szakirányon 2005-ben. Neuropszichológiai tanulmányaimat (2005-2007) a SOTE Általános Orvosi Karán végeztem. Ezzel párhuzamosan doktori tanulmányokat folytattam gyermekkori neuropszichiátriai zavarok (Tourette szindróma, Figyelemhiányos Hiperaktivitás Zavar) témakörben. PhD fokozatot 2008-ban szereztem a Semmelweis Egyetem Szentágothai János Idegtudományi Doktori Iskolában. Számos nemzetközi és hazai konferencián vettem részt, több, mint harminc publikációm van ebben a témában. (összesített impakt faktor 52,13) Oktatok az ELTE Pedagógia és Pszichológiai Kar valamint a Semmelweis Egyetem ÁOK Klinikai Pszichológiai tanszékein. Családterápiás elméleti és módszertani képzésemet 2008-ban kezdtem. 2001 óta dolgozom a Vadaskert Gyermekpszichiátriai Kórházban mint pszichológus. A pszichodiagnosztika és egyéni terápiás munka mellett csoportokat vezetek és tanfolyamokat tartok gyermekeknek és szüleiknek. Munkatársaimmal 2003-ban alapítottuk a Tourette Szakambulanciát, mely Magyarországon egy egyedülálló speciális ambulancia tic zavarban szenvedőknek. Ezek mellett számos kutatás vezetőjeként illetve résztvevőjeként dolgozom.